art's FotoPage

By: art more

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Nov-2006 07:15 Email | Share | | Bookmark
2004 - ACCP Course

students
bersama Mr. Mussawir
lagi sekali
View all 6 photos...
Gambar-gambar ni ditangkap pada tahun 2004..ke 2005 tah..lebih kurang la.
Waktu ni aku ambik kursus 8 bulan kat satu IPTS kat KL.
Kursus ni tak best, tapi yang best nye, aku berjaya mengkhatamkan nya. Ingat senang ke buat benda yang kita tak suka? Tahniah untuk aku sendiri.
Utk Mr. Mussawir..thanks a lot sir..because of ur care. Kesian tengok dia..beria-ia suruh aku bercakap dalam kelas (aku ni pendiam kalau dia yang ngajor..). Lantak la...bila aku dah tak suka benda tu, aku tak suka jugak..nak bercakap pun malas. Nak buat assignment pun cincai boncai. Sib baik ada sumber inspirasi waktu tu. Berjalan gak otak aku nih..hehe..
Tapi, kat sini, walaupun suasana tu tak berapa masuk dengan jiwa aku, aku dapat kawan-kawan yang very special. Kak Lina, Kak Pidah, Kak Kiah, Pinah..sume tu KAWAN SAMPAI MATI..very caring..Utk Kak Lina..remember our memories..duduk sebilik dengan awek pakistan yg pelik tengok aku rilek tak study..kena halau dok umah sewa kat Bdr Tun Razak..dilanda peristiwa hitam yang membengangkan kepala..jadik LANGSING sebab tak cukup makan..tak cukup duit tapi suka shopping..isk..kenangan betul...bila nak jumpa lagi nih?
Dah la..tu je.


Friday, 20-Oct-2006 00:59 Email | Share | | Bookmark
A day before Hari Raya

kuda ku lari gagah berani..jeng jeng..
Let me introduce..my pilot..
thinking..nak bawak laju mana nanti ek..
View all 6 photos...
Hari ni, hari last keja sebelum cuti Hari Raya.
Mood nak keja dah makin sikit. Lebih kepada mood nak cuti.
Aku pinjam kamera akak aku bawak gi ofis. Saje. Bukan nak ambik gamba sesape pun. No good reason.
Gambar yang ada ni pun, tahapehape. Tapi aku still nak masukkan juga dalam ni.


***THE MOMENT OF SILENCE***


Monday, 28-Aug-2006 05:17 Email | Share | | Bookmark
Rombongan Cik Kiah

on the way
on my way
tgh prektis jadik model..mana tau jadik cam ina-mawi tu..hikhik
View all 30 photos...
Gamba-gamba ni aku ambik waktu gi hantar pengantin ke Bagan Datoh. Tak banyak tapi saje nak letak. Masa free dan keja tak banyak dan aku tengah boring. Kat luar tu hujan. Dan aku kat dalam bilik ni dok dengar mp3 sambil buang masa buat keja peribadi.
So, check it out..


Friday, 25-Aug-2006 05:40 Email | Share | | Bookmark
Cacamarba

ija n kengkawan..lawa ke?
ha..ha..ni sape nih?akak inteprem kan la eh ija..
kamal syok sendiri
View all 11 photos...
Antara gambar2 dalam simpanan aku..
Gamba2 adik2 aku..n campur2 la..
Saje tampal kat sini sebab pc aku ni dah berat disebabkan gambar2 nih..agaknya la kot..
Tak pun, mana tau aku disingkirkan dari ofis ni secara tiba2, at least, gambar2 ni still ada utk kenangan..


Thursday, 18-May-2006 04:39 Email | Share | | Bookmark
WaJaH-WaJaH KeSaYanGaN HamBa

isk..aku dulu comei mcm ni kot..
seriusnyer..
haa..kan lawa tu..
View all 11 photos...
Iman Hakimee Mohd Norizam
Aliya Yasmeen Mohd Norizam
Muhammad Umair Mohd Farid

Ni semua anak-anak buah aku..nak tunggu anak sendiri lambat lagi weii...
diorang adalah insan2 kesayangan aku..
diorang la yg meriuhkan rumah yang tak berapa besar tu..
tanpa diorang, rumah sunyi sepi..
walaupun kepala aku pening layan budak iman tu...
walaupun penat tadah telinga denga kak nam aliya tu membebel..
walaupun lenguh dukung budak kecit tomei tu..

aku tetap SAAAAYYAAAANNGGGGGGG kat diorang!!!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net